It is currently Mon Jun 26, 2017 1:08 am


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]
Author Message
 Post subject: SLADE 3 issues
PostPosted: Tue Jul 03, 2012 3:33 pm 
Spider mastermind
Spider mastermind
User avatar

Joined: Mon Dec 20, 2010 3:52 pm
Posts: 844
Location: Finland
OKAY I've been away for some time AGIANNN but I have my reasons...(IRL shit that made me lose all motivation to everything)

Now I've started my work on ZDoom Wars stuff but my Slade just stopped working, it wont start... It just starts a process that I can see in my taskmanager and it uses my processor and RAM but it wont start... hmm .. tried reinstalling, rebooting .. don't know what to do.. any ideas? :?


[EDIT]

Don't bother telling me to change to Sluped or anything else, I need the new stuff in Slade 3 to make color translations for monsters. xD

_________________
Image


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: SLADE 3 issues
PostPosted: Tue Jul 03, 2012 8:52 pm 
Cyberdemon
Cyberdemon
User avatar

Joined: Mon Mar 14, 2011 11:34 am
Posts: 1839
Location: MAP30
Try deleting every SLADE-related file from user\appdata\roaming.

_________________
Image Image Image Image Image Image ImageImage


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: SLADE 3 issues
PostPosted: Wed Jul 04, 2012 6:05 pm 
Demon
Demon
User avatar

Joined: Mon Mar 14, 2011 3:57 am
Posts: 134
You installed this right?

http://www.microsoft.com/en-us/download ... px?id=5555


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: SLADE 3 issues
PostPosted: Thu Jul 05, 2012 7:29 pm 
Spider mastermind
Spider mastermind
User avatar

Joined: Mon Dec 20, 2010 3:52 pm
Posts: 844
Location: Finland
Haven't tried actually deleting EVERYTHING... will try that, also I tried installing that package you linked Replica, but it says I had the latest one already.. hmm Will try some more after I get home as I'm not home atm.. tthankss for repliess! :rockon:

[EDIT]

Yeah so removing stuff from appdata/roaming/slade3 helped.. thankss ;)

_________________
Image


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject: Re: SLADE 3 issues
PostPosted: Thu Jul 05, 2012 9:27 pm 
Cyberdemon
Cyberdemon
User avatar

Joined: Mon Mar 14, 2011 11:34 am
Posts: 1839
Location: MAP30
Vilde123 wrote:
Yeah so removing stuff from appdata/roaming/slade3 helped.. thankss ;)

Corrupted config files FTW. :twisted:

_________________
Image Image Image Image Image Image ImageImage


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 5 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron


Free forum hosting is powered by phpBB. Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net.